Wie zijn wij?

Ervaring

Xtreme Events is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de organisatie van seminaries, incentives en teambuildings op meer dan 25 bijzondere locaties in Belgïe.

Wij organiseren jaarlijks een honderdtal events en zijn uw vertrouwenspartner..

Passie

Xtreme Events, een gepassioneerd team dat overloopt van enthousiasme en energie. Wij willen onze passie voor een plaats of activiteit met u delen en streven naar perfectie in een ontspannen sfeervol kader.

Op maat

Xtreme events kent beter dan wie ook de hotels, overnachtingsmogelijkheden en plaatsen die op dit moment ‘ in ‘ zijn, veel gevraagd worden en’ top’ zijn. Dit voor zowel de budgetvriendelijke als de luxueuze logementen en locaties. Voor alle budgetten, in alle stijlen en alle groottes.

Ontdek

Xtreme Events assisteert u bij het maken van een selectie van de beste plaatsen om uw event te organiseren. En geeft u de kans om nieuwe, speciale soms ongekende adresjes te ontdekken. Van een chateau, b&b, charmehotel, yachtclub, jachthuis tot een watersportclub.treme Events vous aidera à trouver les meilleurs lieux pour votre séminaire et à découvrir quelques coins moins connus comme un nouveau restaurant, un château, des hôtels de charme, un club nautique, un yachtclub, un relais de chasse, un bed & breakfast.